HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Weer succes voor bedrijf op ABC Westland

Rijkzwaan en E-Payroll uitgeroepen tot FD Gazellen 2017
Dinsdag 14 november vond de uitreiking plaats van de FD Gazellen Awards voor de regio West in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Van de 755 Gazellen in heel Nederland komen er maar liefst 335 uit de westelijke kustprovincies. De Westlandse organisaties Rijkzwaan en E-Payroll behoren tot deze 335 snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Hoe werkt het?
Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren ten minste 20% zijn gegroeid in omzet, ontvangen een FD Gazelle Award. Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor de tweede keer gouden, zilveren én bronzen Gazellen uit aan de drie snelst groeiende bedrijven per regio in de categorieën klein, middelgroot en groot.
Trots
De Westlandse bedrijven Rijkzwaan en E-Payroll hebben een award weten te bemachtigen. Rijkzwaan eindigde op nummer 40 in de categorie groot en E-Payroll deed mee in de categorie middelgroot en werd 4e. Directeur Reinier Persoon van E-Payroll: “Wij zijn ontzettend trots op dit behaalde resultaat en willen al onze relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Uitgeroepen worden tot FD Gazelle en dan ook nog de top 5 behalen, is een hele mooie prestatie! ”

Wilt u meer informatie over de FD Gazellen Awards? Neem dan contact op met Joan Olsthoorn via j.olsthoorn@businesspeople.nu of 088-3744566.

Deel dit bericht: