HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

UNITS TE HUUR

Er zijn nu meerdere units beschikbaar tegen uiterst scherpe prijzen in het modernste food center van Nederland. Voor ondernemers uit Groothandelscentrum Spaanse Polder is er op dit moment zelfs een speciaal aanbod. Bel of mail Herwi Rijsdijk voor de details:  H.Rijsdijk@abcwestland.nl of 06-51618130

Klanten
Binnen een straal van 60 kilometer rondom Westland, bevindt zich zo’n 50% van de Nederlandse  groentedetailhandel, horeca en consumenten. De steden Rotterdam, Den Haag, Delft en zelfs Utrecht liggen binnen handbereik.

Individuele wensen
De beschikbare units kunnen  op verzoek uitgevoerd worden met koelinstallaties en/of kantoren. En als een ondernemer zijn openingstijden wil aanpassen aan zijn klanten, dan is dat mogelijk. In principe is elke wens bespreekbaar.

Agri business centrum   
Food Center Westland is gevestigd op het ABC Westland Agri & Food bedrijvenpark, centraal gelegen in de Randstad en te midden van import- en exportbedrijven, sorteerbedrijven, pakstations, transporteurs, koelhuizen, telersverenigingen en dienstverlenende bedrijven. Op ABC Westland gebeurt het.

Deel dit bericht: