HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Sneak preview Food Center Westland 23 maart a.s.

Het nieuwe groothandelscentrum wordt dit voorjaar officieel geopend, maar op maandag 23 maart worden groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten tussen 10.00 en 12.00 uur in de gelegenheid gesteld om alvast een kijkje te nemen in de in aanbouw zijnde hal van Food Center Westland, op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk.

Tussen 10.00 en 12.00 uur is Herwi Rijsdijk, directeur van ABC Westland Beheer, aanwezig om bezoekers rond te leiden en om vragen te beantwoorden. Om 11.00 uur vindt er een exclusieve rondleiding plaats in het ernaast gelegen pand van ABC Logistics, die door Job van den Broek wordt verzorgd. Hiervoor moeten geïnteresseerden zich uiterlijk donderdag 19 maart aanmelden via secretariaat@abcwestland.nl, omdat er slechts 35 plaatsen beschikbaar zijn. Voor deze rondleiding geldt vol=vol. Voor de bezichtiging van Food Center Westland hoeft men zich niet aan te melden. 

Het verse en brede aanbod van groenten en fruit staat centraal in Food Center Westland, de nieuwe overdekte groothandelsmarkt in de Randstad die voldoet aan alle eisen gesteld in HACCP, BRC en IFS. Schoon en veilig.

Wilt u altijd als eerste op de hoogte gebracht worden van alle ontwikkelingen, nieuwe leveranciers, nieuwe versproducten, nieuwe versconcepten en nieuwe acties? Klik dan hier en meld u aan voor de nieuwsbrief Verse Feiten van Food Center Westland.

Bezoekers worden op het ABC Westland terrein verder verwezen en kunnen parkeren in de overdekte garage van Food Center Westland. Het nieuwe groothandelscentrum is alleen toegankelijk voor groentedetaillisten, horecaondernemers en cateraars. Particulieren worden niet toegelaten. 

Deel dit bericht: