HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Premium Mushrooms van start op ABC Westland

Het is officieel een feit. Premium Mushrooms is namelijk van start gegaan op het ABC-westland terrein in Poeldijk. De kersverse ondernemer Ajeeth Antony George, die met veel passie en trots zijn handel aan de man probeert te brengen vertelt over zijn keuze om in het Westland met paddenstoelen te starten. "Als mens geloof ik in deze handel. Groenten, fruit maar vooral paddenstoelen dragen volgens mij bij aan een beter gezondere en duurzamere wereld. Vandaar dat ik hier graag mijn steentje aan bij wil dragen. De keuze voor paddenstoelen had ik eigenlijk al vrij vlot gemaakt. Toen ik kort na de opening van het ABC Westland op het terrein liep, vond ik het al een groot gemis dat het niet mogelijk was een totaal assortiment champignons en paddenstoelen te kopen. Ik dacht: daar moet iemand op in gaan spelen!"

"Na wat marktonderzoek en verdiepende kennis op te hebben gedaan in binnen- en buitenland heb ik dan ook de stap durven zetten me actief bezig te gaan houden met deze handel. Dit resulteert in een totaal assortiment champignons en paddenstoelen. Om de kwaliteit, maar ook zeker om betrouwbaarheid te garanderen, doe ik zaken met enkele partijen welke zo dicht mogelijk bij de bron zitten. Dit zorgt ervoor dat de producten zo snel en vers mogelijk aankomen op het ABC terrein", vertelt Ajeeth.

"Deze week zal ik van start gaan met de verkoop van mijn producten. Ik ben hier erg blij mee! Ik hoop, maar ben er zelf in ieder geval van overtuigd dat mijn producten in de smaak zullen vallen. Ik wil me als handelaar hoofdzakelijk gaan focussen op de verkoop van champignons en paddenstoelen. Echter wil ik op termijn bekijken of er ook vraag is naar bijzondere bijproducten, maar nogmaals: dit is toekomstmuziek. Eerst wil ik me namelijk volledig gaan focussen op mijn paddenstoelen. Kom me daarom eens bezoek op locatie. Ter introductie hebben we namelijk een aantal leuke aanbiedingen!"

Voor meer informatie:
Premium Mushrooms BV
Ajeeth Antony George
ABC Westland 242 unit 6a
2685 DC Poeldijk
Tel: 0031 (0) 174 75 80 24
Mobile: 0031 (0) 6 17 17 66 88
info@premiummushrooms.com
www.premiummushrooms.com

Deel dit bericht: