HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Nutsupply gevestigd in Food Center Westland

Onlangs is Stefan Smits, 29 jaar en eigenaar van notengroothandel Nutsupply, gestart met een Cash & Carry locatie in Food Center Westland. Het gespecialiseerde bedrijf heeft zich gevestigd in verkoopunit A10 van het groothandelscentrum.

Smits is letterlijk opgegroeid met noten en zuidvruchten. Zijn vader Kees Smits was in 1989 een van de eerste versondernemers die met een verpakkingsmachine noten en gedroogd fruit verpakte voor de AGF sector. Zijn bedrijf heette WENO (Westlandse Noten), was indertijd gevestigd in De Lier en bekend om zijn kenmerkende papegaaien-logo.

Door de samenwerking met Rotterdam Nut Trading BV (productie Moerdijk) kan Nutsupply naast bulkgoederen ook verpakte producten in Poeldijk aanbieden. Op deze locatie worden noten bewerkt en verpakt in elke gewenste hoeveelheid. Verpakkingen vanaf 40 gram tot aan big bags van 1000 kilo. Bewerkingsprocessen zijn zoal branden, mengen en het zouten van noten. Specifieke klantgerichte melanges kunnen geproduceerd worden vanaf 100 kilo tot volle wagens. Nutsupply levert ook andere specialiteiten, zoals o.a. cacao nibs, maca poeder en cocosmeel. Daarnaast heeft het bedrijf regelmatig nieuwe producten tegen scherpe dagprijzen. De notengroothandel in Poeldijk is op werkdagen geopend van 08.30 tot 16.00 uur Voor meer informatie, bel 085 3035 386 of kijk op www.nutsupply.com

Deel dit bericht: