HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Nieuwe vestigingsmanager BoereGoed

Paul Straathof is de nieuwe vestigingsmanager van BoereGoed In Food Center Westland op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk. Paul heeft een ruime ervaring in de verssector en is elke dag op locatie aanwezig van 06.00 tot 12.00 uur.

Met ingang van week 25 is BoereGoed actief begonnen met verkoop aan horeca, groentespeciaalzaken, cateringbedrijven, supermarkten, handelaren, scholen, kinderdagverblijven etc., via het Food Center Westland. BoereGoed ziet op het groothandelsterrein nieuwe mogelijkheden om klanten te voorzien van bijzondere en duurzaam geteelde producten uit de eigen Boeregoed Kassen, aangevuld met producten van aangesloten lokale telers. BoereGoed levert allerlei kasproducten, zoals sperzie-, snij- en spekbonen, maar ook bijzondere tomaten, aubergines en paprika’s. De versproducten kunnen direct bij het groothandelscentrum opgehaald worden, maar het is het ook mogelijk om de producten vooraf te bestellen. Voor 11:00 bestellen betekent de volgende dag afhalen of (in overleg) bezorgd.

De vestiging van BoereGoed in Food Center Westland, ABC Westland 242 in Poeldijk, is op weekdagen geopend van 6.00 en 12.00 uur. Paul Straathof is bereikbaar via  06-30670073 of per e-mail info@boeregoed.nl, t.a.v. Paul Straathof. Geïnteresseerden in een dagelijkse prijslijst kunnen deze aanvragen via ditzelfde e-mailadres.

Deel dit bericht: