Toegankelijk voor alle groentedetaillisten, horecaondernemers en cateraars

Klant worden

Food Center Westland, het groothandelscentrum op het levendige ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk, is alleen toegankelijk voor groentedetaillisten, horecaondernemers en cateraars.

Over enige tijd wordt er een toegangssysteem geïntroduceerd. 
Tot die tijd kunt u als groentedetaillist, horecaondernemer of cateraar zonder toegangsbewijs Food Center Westland bezoeken tijdens de vermelde openingstijden. Echter, u dient wel een geldig uittreksel van de Kamer van Koophandel te kunnen tonen, niet ouder dan zes maanden, en u moet een relatie hebben met ‘food’. Op het uittreksel staat de bedrijfsomschrijving vermeld.

U kunt zich met onderstaand formulier nu alvast inschrijven. Als u zich aanmeldt als klant, krijgt u automatisch de nieuwsbrief van Food Center Westland toegezonden. 

Speciale Food Center Westland WhatsApp

Wilt u op de hoogte blijven van de scherpe aanbiedingen en speciale acties van de versaanbieders? Meld u nu aan voor de Food Center Westland WhatsApp. Stuur het bericht FCW Actie naar nummer 06 57317577 en zet dit nummer in uw contacten en u bent altijd als eerste op de hoogte van alle acties en aanbiedingen.

Word klant van Food Center Westland