HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

KVO getekend

Op donderdag 25 juni werd het convenant Keurmerk Veilig Ondernemen ondertekend door vertegenwoordigers van gemeente Westland, Politie, Brandweer en ABC Westland. Hiermee hebben alle betrokkenen zich verplicht om structureel maatregelen te nemen ter bevordering van de veiligheid op het ABC Westland terrein, volgens een vastgesteld plan van aanpak en binnen een bepaalde periode.

Directeur Herwi Rijsdijk memoreerde tijdens de feestelijke bijeenkomst dat zijn bedrijventerrein in 2012 werd uitgeroepen tot ‘Beste bedrijventerrein van Nederland. “Natuurlijk was dit een kroon op ons werk, maar tijdens de diverse auditgesprekken en de schouw ter plaatse, kwam ook de veiligheid van ons terrein aan de orde. Wij konden visueel en fysiek aantonen dat ons terrein veilig was, met meer dan 50 camera’s, een hekwerk om het gehele terrein, nachtelijke surveillancediensten, bewegwijzering, voetpaden en verlichting. Maar geen Keurmerk Veilig Ondernemen. Dat was het moment waarop wij gestimuleerd werden om te gáán voor het convenant en certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen,” aldus Rijsdijk.

Vervolgens werd er een werkgroep in het leven geroepen, geleid door Robert de Koning van VNO-NCW/MKB, met vertegenwoordigers van Gemeente Westland, Politie, Brandweer en ABC Westland., wat heeft geresulteerd in een KVO certificering voor een van de grootste agri & food bedrijventerreinen van Europa.

Deel dit bericht: