VEELZIJDIG VERSAANBOD GROENTE EN FRUIT DOOR PROFESSIONELE SAMENWERKING

Food Center nieuwe stijl

Het verse en brede aanbod van groente en fruit staat natuurlijk centraal in Food Center Westland, de nieuwe en overdekte markthal in de Randstad die voldoet aan alle relevante HACCP, BRC en IFS normen.

Op weekdagen kunt u als detaillist, horecaondernemer of cateraar tussen 06.00 uur en 12.00 uur zo binnenlopen en al uw versproducten kopen. Wilt u iets bijzonders en kunt u het niet vinden? Laat het ons weten en wij doen er alles aan om het versproduct alsnog voor u te regelen. Heeft u weinig tijd? Dan kunt u ook een dag van tevoren bij ons uw bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat het op de afgesproken tijd voor u klaar staat. Bij ons is alles mogelijk.

In het overdekte Food Center Westland is een binnenparkeerplaats voor onze bezoekers en iedereen kan gratis gebruik maken van WiFi. Het moderne complex is van alle hedendaagse gemakken voorzien, speciaal voor u! 

Voor het laatste nieuws en interessante aanbiedingen, volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn of schrijf u hier in voor onze actuele nieuwsbrieven.