HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Food Center Westland-ondernemer van het eerste uur

Job van den Broek runt samen met enkele collega's Westland-Noord vanuit Food Center Westland en dat doet hij al vanaf de opening in 2015. Hij presenteerde zich in eerste instantie onder de naam van Valstar Holland op de groothandelsmarkt, maar werkt nu als zelfstandig onderdeel van de Best Fresh Group onder de historische veilingnaam Westland-Noord.

"Eigenlijk is het vanaf de start al goed gegaan", vertelt Job. "Natuurlijk had ik veel aan de contacten binnen onze eigen organisatie, maar ondertussen hebben we een brede klantenkring opgebouwd met klanten uit Rotterdam, Den Haag, Delft en zelfs flink wat ondernemers uit Brabant."

 

Job ziet de toekomst van Westland-Noord op het overdekte groothandelscentrum met veel vertrouwen tegemoet. "Weet je, het werk op de groothandelsmarkten is niet meer zo als vroeger en het loopt hier 's ochtends vroeg om 5 uur niet meer storm. Maar we zien wel dat veel ondernemers gewoon via de telefoon bestellen. Een foto op de app triggert al veel mensen om handel te kopen. Daarbij proberen we met onder meer de collega's op Food Center Westland, zoals bijvoorbeeld Alpha AGF, het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Dat werkt, want de mensen die hier geweest zijn, komen altijd terug!"

Mensen kunnen zich aansluiten bij de Food Center-whatsapp groep (06-57317577) om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod en de acties.

Voor meer informatie:
Job van den Broek
Westland-Noord
ABC Westland 242 Foodcenter A11
2685 DB Poeldijk
T: +31 174 214480
M: +31 651890232
info@westland-noord.nl
www.bestfreshgroup.com
www.foodcenterwestland.nl

 

Deel dit bericht: