HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Fase 1 Food Center Westland zo goed als vol

Als Food Center Westland op woensdag 29 april om 05.00 uur voor het eerst haar deuren opent voor  groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten, zijn de meeste bedrijfsunits van fase 1 verhuurd. Vanwege dit succes wordt door de initiatiefnemer overwogen om op zeer korte termijn ook fase 2 te gaan realiseren in de nieuwe hal van de overdekte groothandelsmarkt op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk.

Vanaf 05.00 uur openen de volgende bedrijven hun deuren: ABC M&M Groothandel met Hollandse en importproducten, Boeregoed met een bijzonder aanbod van producten uit haar Boeregoed kassen, Caribbean Trading met import exoten, Haro Groente en Fruit, een bedrijf dat zich richt op Marokkaanse en Zuid-Afrikaanse citrus- en kasproducten, Masr Fruit International met importproducten uit Egypte en Valstar Holland BV met een volledig Hollands én een compleet importpakket van groente en fruit. Binnen afzienbare tijd zullen ook de andere nieuwkomers gepresenteerd worden.

Ondernemers die op 29 april a.s. het nieuwe groothandelscentrum bezoeken worden getrakteerd op een vers kopje koffie en een broodje in koffiecorner Riva. Deze eerste dag zal ook worden opgevrolijkt met live muziek van de Fanfarra Amigos de Holambra-Brazilië Deze percussieband wordt gevormd door Braziliaanse jongeren, die de samba combineren met Nederlandse klompen.

Groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten zijn van harte welkom vanaf 29 april, op alle weekdagen en op zaterdag vanaf 05.00 uur. Particulieren worden niet toegelaten. Voor exacte locatie en route, kijk op www.foodcenterwestland.nl. Via deze website kan men zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Food Center Westland.

Deel dit bericht: