HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Valstar Food Center Westland

Valstar Food Center Westland start nieuwe dienst horeca

Vanaf deze week is de Valstar vestiging in Food Center Westland gestart met een speciale dienst voor horecaondernemers.

Op elke maandagochtend wordt er een prijslijst samengesteld met producten uit het basisassortiment groente en fruit, die geldig is voor de rest van de week. Bestelt een ondernemer per mail vóór 12 uur, dan staat zijn bestelling de volgende dag gegarandeerd klaar om 09.00 uur. Bestellingen die later worden geplaatst, kunnen vanaf 10 uur de volgende dag opgehaald worden.

Volgens Job van den Broek, vestigingsmanager van Valstar in Food Center Westland, is deze dienst ontstaan door gesprekken met horecaondernemers. Zij gaven aan dat ze liefst zo min mogelijk tijd kwijt willen zijn aan hun inkoopactiviteiten voor hun basisproducten groenten en fruit. “En als ze de order met basisproducten komen ophalen, dan kunnen ze er gelijk andere producten bij inkopen, bij ons of bij mijn collega’s in het groothandelscentrum. Dat hoeft nu niet meer veel tijd te kosten”, aldus een enthousiaste Van den Broek.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen contact opnemen met Van den Broek, via J.vandenBroek@valstar.nl of 06 51 89 02 32, zodat ze elke maandag de nieuwe prijslijst per mail ontvangen en vervolgens bestellingen kunnen laten klaarzetten. Food Center Westland op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk is geopend op werkdagen van 06.00 tot 12.00 uur voor groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten. Voor meer informatie, kijk op www.foodcenterwestland.nl

Deel dit bericht: