HET MODERNSTE FOOD CENTER VAN NEDERLAND

Weer nieuwe bewoners

Marjane A.G.F. 06 42 22 48 11
Een partij met een Marokkaanse achtergrond, met het hele agf-pakket.

Felah Import Export BV 06 20 10 59 45
            Het assortiment van deze onderneming (bekend van de Spaanse Polder) bestaat voornamelijk uit een breed assortiment van  aardappelen, groenten en fruit, uit binnen- en buitenland.

De komst van deze twee professionele partijen maakt het basis agf-aanbod van Food Center Westland nóg breder! U kunt bij ons ook terecht voor Surinaamse groenten, import uit Dominicaanse Republiek, Uganda, Jordanië, Spanje. Exotische groente en fruit uit o.a. Maleisië, Indonesië, Thailand en India. Importproducten uit Afrika. Egyptisch citrus, uien, bosuien, knoflook, druiven. Zuid-Afrikaans,  Argentijns en Spaans citruspakket. En nog veel meer.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van alle scherpe aanbiedingen en acties van alle versaanbieders? Dat kan op twee manieren:

Zet het speciale ActieWhatsApp nummer 06 – 57 31 75 77 van Food Center Westland in uw telefoon en stuur ons het bericht ‘FCW Actie’. Zo komt u automatisch op een speciale verzendlijst te staan en bent u altijd als eerste op de hoogte van alle acties en aanbiedingen.
Stuur een mail naar info@foodcenterwestland.nl en u krijgt automatisch alle aantrekkelijke aanbiedingen toegezonden.

Kom naar Food Center Westland op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk en ontmoet onze nieuwe versaanbieders. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. 

Wij zijn geopend op werkdagen van 06.00 tot 12.00 uur.

 

Deel dit bericht: